loader image
Επιλογή Σελίδας
Αρχική    /    Oven Baked Dog Food

Τι είναι η φουρνισμένη τροφή:

Είναι μια μοναδική και αγνή διαδικασία παραγωγής ξηράς τροφής που προσφέρει πλούσια γεύση και εξαιρετική θρεπτική αξία στις συνταγές μας. Χρησιμοποιούμε τον όρο “μοναδική” διότι μόνο οι φουρνισμένες τροφές μπορούν να αποτελούνται από 100% φρέσκα υλικά χωρίς να περιέχουν τεχνητά αρώματα και συντηρητικά. Πιο συγκεκριμένα η φουρνισμένη ξηρά τροφή μας σιγοψήνεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 80ºC σε ειδικά σχεδιασμένο επαγγελματικό φούρνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι εύπεπτη , άμεσα μεταβολίσιμη και να διατηρείται η ακεραιότητα των πρωτεϊνικών πηγών, των βιταμινών και μετάλλων. Η συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια πρώτης ύλης έως 60% κατά την διάρκεια του φουρνίσματος. Χρειάζονται 25 κιλά φρέσκιας πρώτης ύλης για να παραχθούν 10 κιλά τροφής Aellis.
Το βασικότερο συστατικό της φουρνισμένης ξηράς τροφής είναι το φρέσκο κρέας που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των μυών και των οστών του σκύλου καθώς και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που περιέχουν αντιοξειδωτικά, Ω3 λιπαρά και θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό του και είναι αναγκαία για την υγεία του δέρματος και του τριχώματος.
Εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν εμπεριέχονται αλλεργιογόνα όπως το σιτάρι, το καλαμπόκι και η σόγια. Ωστόσο είναι απαραίτητο για τον οργανισμό τους ένα μικρό ποσοστό καλών υδατανθράκων για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της βρώμης. Το συστατικό αυτό δεν περιέχει γλουτένη και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και αμινοξέα.
Οι φουρνισμένες τροφές κατατάσσονται στην super premium κατηγορία και προτείνονται ως οι πιο κατάλληλες τροφές για καλύτερη σωματική υγεία, ζωτικότητα και βιωσιμότητα των κατοικιδίων μας.

Υψηλή ποιότητα & φρέσκα υλικά

Βασική μας προϋπόθεση είναι η ξηρά τροφή που παράγουμε να είναι ποιοτικά υψηλή, φρεσκοψημένη και να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά της αναλλοίωτα. Αυτό το επιτυγχάνουμε έχοντας καθημερινή παραγωγή και τηρώντας αυστηρά τους ποιοτικούς ελέγχους των πρώτων υλών.

Επιλέγουμε φρέσκα κρέατα ανθρώπινης κατανάλωσης από ελληνικές πιστοποιημένες κτηνοτροφικές μονάδες και φάρμες που τηρούν όλες τις προδιαγραφές. Καθημερινά παραλαμβάνουμε ποικιλία από λαχανικά που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα και τις βιταμίνες τους και εμπλουτίζοντας τέλος τη τροφή με superfoods και παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο καθιστούν τη τροφή μας ιδανική επιλογή για τη σίτιση των κατοικίδιων. Οι συνταγές μας είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων προσφέροντας τους ένα αληθινά ποιοτικό και λαχταριστό γεύμα.

φουρνισμένη ξηρά τροφή με βάση το κρέας
φουρνισμένη ξηρά τροφή με βάση το κρέας
φουρνισμένη ξηρά τροφή χωρίς συντηρητικά

Tροφή χωρίς συντηρητικά

Η τροφή μας παράγεται με τον πιο αγνό και σπιτικό τρόπο χωρίς προσθήκη συντηρητικών και άλλων πρόσθετων χημικών ουσιών.

Με καθημερινή συνεχόμενη παραγωγή καλύπτουμε τις ανάγκες της αγοράς μονίμως με φρέσκες παρτίδες με μέγιστη ημερομηνία λήξεως τους 9 μήνες.

Με φυσικά συστατικά και καινοτόμους τρόπους παραγωγής όπως το αργό φούρνισμα, τη συσκευασία σε ατομικές μερίδες των 500g και ο εμπλουτισμός της τροφής με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καταφέραμε να επιμηκύνουμε τη διάρκεια ζωής της ξηράς τροφής μας γιατί πιστεύουμε σε ένα νέο πρότυπο υγιεινής και φυσικής διατροφής των κατοικίδιων μας.

φουρνισμένη ξηρά τροφή χωρίς συντηρητικά

Με παρθένο ελαιόλαδο

Το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο φημίζεται για την αγνότητα και την ποιότητα του, με εξίσου σημαντικά οφέλη για τα κατοικίδιά μας. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες δυναμώνοντας έτσι το ανοσοποιητικό τους, προστατεύοντας τα από διάφορες ασθένειες και βελτιώνοντας τη κυκλοφορία του αίματος. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες , ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει το τρίχωμα. Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή ξηράς τροφής είναι άριστης ποιότητας και έχει παραχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Εκτός από τις φυσικές ιδιότητες του, χρησιμοποιούμε το ώμο ελαιόλαδο το οποίο περιλούζει την φουρνισμένη τροφή μας στο τέλος της παραγωγικής διαδικασίας διότι δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας γύρω από το προϊόν και το βοηθάει να μείνει αναλλοίωτο για πολλαπλάσιο χρόνο.

φουρνισμένη ξηρά τροφή με παρθένο ελαιόλαδο
φουρνισμένη ξηρά τροφή με παρθένο ελαιόλαδο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ανδρέα Μιαούλη 40,
Μοσχάτο 183 45, Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: 210 94 11 991
Email: [email protected]

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή:
08:00 - 16:00

Copyright © 2022 www.aellisfood.com - Created by: CHP Studio

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλέφωνο: 210 94 11 991
Email: [email protected]